Asolo Womens Finder GV

Let, vandtæt/åndbar vandrestøvle til kvinden der trekker, vandrer med mindre oppakning, går tur med vuffer i skoven eller skal ud på en aktiv jordomrejse.
1.649,00 kr.
Farve: Grå (GREY/GUNMETAL/POOL SIDE)
Beskrivelse

Let, vandtæt/åndbar vandrestøvle til kvinden der trekker, vandrer med mindre oppakning, går tur med vuffer i skoven eller skal ud på en aktiv jordomrejse.

Flot og vellykket lille sag, der naturligvis er produceret i Europa af kyndige folk, for bedst mulig pasform, kvalitet og finish. Sål og skaft leverer fin støtte til foden og anklen, så selv på lange dagsture er man godt hjulpet med Finder GV. 

Pasformen og læst er specielt udviklet til kvinder, så kombineret med et par vandresokker af høj kvalitet, kan man regne med høj komfort, når man tramper derudad. Den relativt lette overdel af ruskind og Cordura nylon er sådan set ret hårdfør, men er ekstra forstærket på snuden.

Asolo Womens Finder Evo GV har GORE-TEX Extended Comfort Footwear indlagt imellem foret og overdelen, som er en speciel, fodtøjsspecifik udgave af den populære GORE-TEX membran. Den leverer både fuld vandtæthed og god åndbarhed, så håbløst vejr, vinterrusk og vådt terræn er ikke noget problem. 

Med Finder GV får den aktive friluftskvinde et par lækre, lette vandrestøvler, der klarer en bred vifte af ture i den lettere ende.

Detaljer
Detaljer
Anti-Shock støddæmpende PolyUrethan (PU) pude
EVA mellemsål af varierende hårdhed for både støtte og støddæmpning.
Forstærket tåkappe
GORE-TEX Extended Comfort Footwear
Snørehægter af metal
Tekstilforing
Vibram MegaGrip gummiydersål
Materialer
Materialer
Vandafvisende ruskind, 1,6 - 1,8 mm
GORE-TEX-membran
CORDURA®-nylon
Vægt
Vægt:
460 gram
Varenummer:39029001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!